web analytics

Purper ladies

purper

Vandaag is de cast bekendgemaakt van de nieuwe Purper-voorstelling die in 2013 op tournee gaat langs de Nederlandse theaters. Het beproefde Purper-concept pakt dit maal uit met uitsluitend vrouwen: Purper Ladies.

De Purper-traditie van twintig jaar topcabaret krijgt een nieuwe, verfrissende aanpak met deze ‘woman’s touch’. Daarbij gaat het om vier leading ladies die hun sporen ruim hebben verdiend in het veelkleurige theaterlandschap.

Grand dame Gerrie van der Klei (ster in ‘Moeder ik wil bij de revue’) wordt ter zijde gestaan door glamour girl Anouk van Nes (rascomédienne in ‘De BonBonFabriek’), veelzijdige musicalvedette Céline Purcell en gerenommeerd cabaretière Mylou Frencken.

De voorstelling wordt gemaakt onder toeziend oog van Purper-coryfee Frans Mulder, verantwoordelijk voor samenstelling en teksten. De regie is in handen van Frans Schraven.

De voorstelling speelt vanaf medio oktober 2013 en wordt geproduceerd door het ervaren team van OpusOne.

FOTO ROY BEUSKER

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>