web analytics

Recordvoorstelling ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ terug in het theater

Logo PuurTheater

Huub Stapel keert met Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus van maart tot en met mei 2014 terug in het theater. Een jaar geleden sloot Stapel vier seizoenen van deze hitproductie, gebaseerd op de bestseller van John Gray, af met de 438ste voorstelling. Daarmee vestigde hij het record van de langstlopende one-man show in Nederland.

De vraag van het publiek naar deze relatieshow bleek zelfs met dit recordaantal voorstellingen nog niet bevredigd. In het jaar dat Stapel vrijaf nam voor andere projecten bleef het websitebezoek van www.mannenkomenvanmars.nl hoog en talloze bezoekers vroegen om extra speeldata. Daaraan wordt nu gehoor gegeven.

De tournee begint 26 maart in het Zaantheater en komt o.a. Amsterdam, Breda, Groningen en Den Haag. Alle speeldata staan op www.mannenkomenvanmars.nl .

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>