web analytics

Repetities Maria! zijn van start gegaan

m-lab.bmp

In het Theater M-Lab is vandaag gestart met repetities voor de musical Maria! Deze musical is de openingsvoorstelling van het festival 50 jaar musical in Nederland. Maria! is van 17 t/m 23 mei te zien in het M-Lab met rollen die vertolkt worden door Carolina Mout, Bill van Dijk, Brigitte Heitzer en Jamai Loman. In deze musical worden liedjes uit onder andere My Fair Lady, Anatevka en Sweet Charity in een nieuw verhaal gestoken.

Maria! vertelt over een grande dame uit de Nederlandse musicalwereld wiens warrige herinneringen regelmatig een bizarre wending nemen. Zo kan Maria uit West Side Story zomaar in The Sound of Music terecht komen. Naarmate haar verleden zich ontrolt, blijkt er een duister geheim verborgen te liggen achter de nostalgie.

Het script en de regie zijn van Daniël Cohen. De muzikale leiding is in handen van Frans Heemskerk en Carolien Canters verzorgt de staging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>