web analytics

Shrek

shrek-the-musical

‘Shrek de Musical’ vertelt het verhaal van de slechte heerser van Duloc – de kleine Lord Farquaad – die alle sprookjesfiguren uit Duloc (onder andere Sneeuwwitje, Pinokkio en de 3 Biggetjes) heeft verbannen naar het moerasland van het groene reusachtige wezen, de oger Shrek. Shrek pikt dit niet en vertrekt samen met de, volgens hem zeer irritante, pratende ezel Donkey naar Farquaad om verhaal te halen. Farquaad heeft ondertussen zijn zinnen gezet op de mooie prinses Fiona, die opgesloten zit in een door een vuurspuwende draak bewaakte toren. Farquaad maakt een deal met Shrek: Shrek krijgt zijn moeras terug als Shrek prinses Fiona voor hem bevrijdt….

Shrek de musical is een productie van Albert Verlinde Entertainment en zal vanaf oktober 2012 exclusief te zien zijn in het RAI Theater in Amsterdam.

www.shrekdemusical.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>