web analytics

Soldaat van Oranje vanavond afgelast

Soldaat van Oranje 2

Het zit de musical Soldaat van Oranje de laatste tijd niet echt mee. Vlak voordat Soldaat van Oranje de langst lopende musical in Nederland was waaide het dak van het theater waardoor enkele voorstellingen moesten worden gecanceld. Ook vanavond kan de voorstelling niet doorgaan de voormalige vliegbasis Valkenburg bij Katwijk is getroffen door een stroomstoring. Hierdoor kan de voorstelling niet gespeeld worden.

Een woordvoerder van de producent laat weten dat getracht wordt alle bezoekers zo snel mogelijk te contacten, zij kunnen hun kaartje omboeken. Het is niet alleen het theater wat last heeft van de stroomstoring, ook de andere bedrijven op het terrein zitten zonder stroom.
Soldaat van Oranje is al sinds 2010 te zien in de Theaterhangaar in bij Katwijk en is sinds de première avond aan avond uitverkocht.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>