web analytics

Sophie is ”link, maar ook retegoed” als Mary Poppins!

logo mary poppins Sophie

Sophie Veldhuizen werd tweede bij Avro’s zoektocht naar Mary Poppins en werd daarmee de alternate van Noortje Herlaar die de zoektocht won.
Donderdagavond 19 augustus was het de eer aan Sophie om de rol van Mary Poppins te spelen in het Fortis CircusTheater te Scheveningen.


Sophie is een warme en zachtmoedige Mary Poppins. Vanaf het moment dat zij het podium betreed is het duidelijk om wie het vanavond draait. Ze is een echte leading Lady en super leuk met de kinderen. Zelfs de vader van de kinderen, een vrij strenge en strikte man, luistert met één blik naar haar. Een blik die tot achter in de zaal te zien is en zeer geloofwaardig is.

Sophie speelt haar rol met een vriendelijke glimlach waardoor de liefde voor de kinderen nog eens extra benadrukt wordt. Er is duidelijk een band met de kinderen, met wie ze leuk (samen)speelt. Ook de chemie met Bert ( William Spaaij) is goed. De liefde tussen hen die langzaam groeit is bijna voelbaar. Ook met vader en moeder Banks is het duidelijk om wie het draait, Mary Poppins.

Vocaal gezien is Sophie ijzersterk. Ze heeft een warme stem, schudt, zo lijkt het alles uit haar mouw en zingt met zichtbaar plezier. Dansend kan er nog het een en ander verfijnd worden. Zo nu en dan is ze iets te snel ten opzichte van de rest van de cast of wil een stukje net niet helemaal lekker lopen.
Over het geheel gezien is Sophie een zeer goede Mary Poppins en ga je vrolijk en diep onder de indruk van haar terug naar huis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>