web analytics

Soul of Motown: Stilzitten is onmogelijk!

Soul of motown

Motown is de naam van een Amerikaans platenlabel, dat in 1959 werd opgericht door Berry Gordy Jr. in Detroit. De naam is een samentrekking van “Motor City”, de bijnaam voor Detroit, en het woord “town” Dit platenlabel heeft een hoop muziek uitgebracht. De show “Soul of Motown” is een show vol met deze muziek uit onder andere de jaren 70.

Deze vijfde versie van Soul of Motown is vanaf begin tot het einde een feestje. De show heeft nog geen 5 minuten nodig om de complete zaal te laten staan swingen! De cast bestaat uit 3 vrouwen en 3 mannen en zingen uitstekend. De show heeft veel variatie en heeft een mooie opbouw. Een erg leuk gedeelte van de show is als de stroom uitvalt en de cast A capella een aantal nummers zingen met alleen maar zaklampen als licht. (gelukkig werkten de microfoons en versterker op Batterijen).

Wil je een avond lang feest in het theater! Dan is Soul of Motown een goede keuze om naar toe te gaan. Deze show is nog tot en met december te zien in verschillende theaters in het land.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>