web analytics

Sterren van deze planeet schitteren

grotefoto-3qym4kqx

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft in maart, april en mei 2012 een serie theaterconcerten met de titel: Stars for Planet Earth. Een theaterconcert met een ode aan onze planeet. Muzikale aandacht is er voor volkeren en culturen, Life, het milieu, de Luchtmacht, Kinderen van deze wereld en onze toekomst. De muziek is van onder meer Michael Jackson, David Bowie en Elton John. De première van Stars for Planet Earth vond plaats op vrijdag 23 maart in het Chassé theater te Breda.

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht wordt vocaal bijgestaan door Leona Phillipo, Esther Hart, Gino Emnes en Rolf Koster. In samenzang waren deze 4 zang talenten fijn om naar te luisteren, solo was Esther Hart vocaal het sterkst en kon Rolf Koster nog wat doorgroeien. Hij mist nog wat warmte en kracht in zijn stem.
Het grootse gedeelte van de show bestond uit mooi gebrachte rustige nummers. Hierdoor bleef de show eigenlijk lang op 1 lijn hangen. Dat was jammer., met wat uptempo nummers of enige variatie in de show had deze voorstelling een groter spektakel laten zijn. Pas in de laatste 2 nummers van de show werd er wat gevarieerd. Wat er gezongen werd was wel mooi en goed gebracht.

Achterop het podium stond het orkest opgesteld met achteraan en aan de zijkanten doeken waar ze op ronde schijven verschillende onderwerpen op projecteerden. Op die manier werden de verschillende thema’s weer gegeven van deze show. Ook was de belichting van het toneel goed en paste goed bij de gezongen en geprojecteerde stukken.

Stars for Planet Earth is een leuk avondje muziektheater. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht zal nog tot 26 mei 2012 te zien zijn in de Nederlandse theaters. met Stars for Planet Earth,

voor meer info en tickets zie www.luchtmachtkapel.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>