web analytics

Steve Beirnaert

Steve_bernaert_klein

Opleiding
Steve behaalde in 1996 zijn Meestergraad in Dramatische Kunst aan de afdeling kleinkunst van de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen.

Theater
Momenteel is Steve te zien als Jonathan Been in de succesvolle productie Mary Poppins. Hij speelde in diverse theaterproducties in België en Nederland. Steve was te zien in een hele reeks Opus One musicals waaronder onder meer als Filips II in Tijl Uilenspiegel en als De Gekke Hoedenmaker in Alice In Wonderland. Vertolkte de rol van Lefou in Beauty And The Beast in Antwerpen en van Rooster Hannigan in de Belgische tournee van Annie.

Televisie / Film
Steve is de Vlaamse stem van het hondje Vipo in de gelijknamige animatieserie. Speelde gastrollen in diverse Vlaamse televisieseries: Buiten De Zone, Windkracht 10, FC De Kampioenen, Het Geslacht De Pauw, Aspe, Spring en Spoed.

Overig
Schreef drie afleveringen voor de nieuwe vtm-serie Dag&Nacht: Hotel Eburon en was resident director voor The Sound of Music in Antwerpen en de reprise in Theater de Efteling.

Prijzen
Voor de rol van Lefou in Beauty and the Beast ontving Steve de Vlaamse Musicalprijs 2007 voor Beste Aanstormend Talent

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>