web analytics

Tim Driesen | Belgische Gallileo

tim Driesen

Tim is wel al vanaf jonge leeftijd een Queen-fan en luisterde in de tijd van cassettebandjes al naar de muziek van Queen.

Zelf heeft hij de show diverse malen gezien en wil zijn Gallileo heel optimistisch neer gaan zetten. Ook al past Gallileo in het begin niet in de “gaga-wereld” waarin alles volgens vaste regels moet en waarin hij niet zichzelf mag zijn. Dan ontmoet hij Scaramouche en de andere Bohemians en die helpen hem zijn “prophecy” te vervullen: het zijn van een Rockster!! Hierin ligt zijn uitdaging om Gallileo geloofwaardig als positief persoon neer te zetten, ondanks het sarcasme van zijn vrouwelijke tegenspeelster Scaramouche (gespeeld door Marjolein Teepe).

Staging is iets anders dan in Utrecht, waardoor ook de choreografie iets is aangepast ook voor het ensemble.

We Will Rock You is nu al de leukste show waarin Tim ooit heeft gespeeld, ondanks dat hij al vele leuke rollen heeft gespeeld. Gallileo is wel een droomrol, echter niet dé droomrol. Tim prijst zichzelf gelukkig dat hij nu al veel van zijn droomrollen heeft mogen spelen. Als droomrollen noemt hij Joseph in Joseph (and the amazing technicolor dreamcoat), Rusty in The Starlight Express en nu Gallileo in We Will Rock You.

Op zijn wensenlijstje staan nu nog 2 rollen: Frankie Valli in the Jersey Boys en Joe Gillis in Sunset Boulevard. Wie weet zien wij Tim nog in een van deze rollen terug.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>