web analytics

Ton Sieben speelt hoofdrol in Ghost de musical

Logo Ghost

Vandaag was in het AD te lezen dat de hoofdrolspelers voor de Nederlandse versie van de musical Ghost bekend zijn. Er is dit keer niet gekozen voor grote namen, maar voor aanstormend talent.

Ton Sieben za de mannenlijke hoofdrol Sam gaan spelen. Ton staat nog niet heel lang op het toneel. Hij speelde vorig seizoen zijn eerste ”grote” rol in de musical Spring Awakening. Gelijk daarna mocht hij de zeer gewilde rol van Chris in Miss Saigon spelen, een rol die hij binnenkort overdraagt aan Jamai.

Celinda Schoenmaker vertolkt de rol van Molly. Celinda is pas een week afgestudeerd aan het conservatorium en kan het nog nauwelijks geloven.

Ghost is gebaseerd op de gelijknamige film.
Ghost gaat over de kracht van de liefde. Tijdens een wandeling worden Sam en Molly overvallen waarbij Sam vermoord wordt. Maar hij blijft tussen hemel en aarde zweven omdat hij niet in staat is om Molly los te laten en haar wil redden als hij ontdekt dat ze in gevaar is door toedoen van Sam’s beste vriend Carl. Met behulp van het excentrieke medium Oda Mae praat Sam met Molly en probeert hij haar te redden uit de handen van de man die eens zijn beste vriend was.

Vanaf 28 augustus is Ghost te zien in Nederland. Ghost zal exclusief te zien zijn in het Beatrix Theater in Utrecht. Op zondag 9 september zal de musical in première gaan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>