web analytics

Ton Sieben

Ton_cast_persoonlijk

Opleiding
Na de middelbare school is Ton in 2000 bij de Koninklijke Marechaussee gaan werken. In 2007 is hij begonnen aan de muziektheateropleiding aan het Fontys Conservatorium te Tilburg en hij studeerde dit jaar af. Ton volgde daar zanglessen van o.a. Edward Hoepelman en Ivar Costenoble en kreeg acteerlessen van o.a. Marc Krone en Roeland Vos.

Theater
Tijdens zijn militaire loopbaan heeft Ton aan een aantal amateurproducties deelgenomen, waaronder de musical The Scarlet Pimpernel (Chauvelin) bij het Brabants Muziektheater in Schijndel. In de musical Villa Johanne van Stichting Oss Cultureel, heeft hij samengewerkt met Maaike Widdershoven. Tijdens zijn theateropleiding was hij te zien in diverse muziektheaterproducties waaronder A Little Night Music, Dracula das Musical en City Of Angels. Vanaf maart 2011 speelt hij de rol van Melchior in de kleinschalige musical Spring Awakening in het M-Lab.

Foto: Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>