web analytics

Tony Neef en Maxim Bezembinder gastdocent tijdens MusicalCamp.

Logo Musical Camp

Naast Marcel Jonker en Sophie Veldhuizen zullen ook Tony Neef en Maxim Bezembinder les geven tijdens MusicalCamp 2012.

“Eindelijk mogen we de laatste namen bekend maken” vertelt Marc Ramaekers, producent van MusicalCamp. Het was al een tijdje bekend dat er nog meer docenten bij kwamen, maar wie dat zouden zijn? De deelnemers stonden te popelen om erachter te komen.

MusicalCamp deelnemers Guus Boswinkel: “Het is voor mij het derde jaar dat ik mee ga met MusicalCamp. In het begin was ik nog een enthousiaste ‘amateur’, ondertussen studeer ik aan de Nederlandse Musical Academie. Alle workshops die ik in de jaren tijdens MusicalCamp heb mogen volgen hebben grote invloed gehad op mijn ontwikkeling als musicalspeler en de kans om in het Theater M-Lab te spelen heeft natuurlijk ook goed meegeholpen”.

Het is voor Guus niet de eerste keer dat hij les krijgt van Tony: “Eerder dit jaar heb ik op school al les mogen krijgen van Tony en dat was een geweldige ervaring. Ik ben erg benieuwd of hij vooruitgang bij mij ziet en me bij kan sturen in mijn leerproces”.

“Het leuke aan MusicalCamp is dat je blijft doorleren, elk seizoen weer. Of je nou beginnend bent of studeert aan een opleiding zoals ik, er zijn klassen voor elke leeftijd en elk niveau. Met deze docenten belooft het ook dit jaar weer een topjaar te worden”. Aldus Guus.

Maxim was jaren adviseur van de Stichting Musical Awards, waarvan één seizoen ook als jurylid, en is op dit moment lid van de jury van de Vlaamse Musical Awards. Hij werkte jarenlang voor Stage Entertainment en maakte talloze televisieprogramma’s over musicals, waarvan een aantal ook op DVD zijn uitgebracht. Verder is Maxim de samensteller van het AVRO radioprogramma Musical Moods.

Er zijn voor komende zomer onverwacht wat extra plaatsen beschikbaar gekomen. Wil jij les van Tony, Sophie, Maxim of Marcel? Geef je dan snel op want vol=vol.

Meer informatie: www.MusicalCamp.nl en www.MusicalWeekend.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>