web analytics

Marjolein Teepen | Totaal onverwacht zingt Marjolein Teepen tijdens Benefietconcert ‘Just Once’

EVITA_P 0664

“Ik weet eigenlijk pas sinds twee dagen dat ik mee doe”, zegt Marjolein Teepen lachend. Ze wist dat er een concept lag voor een benefietconcert, maar meer dan dat wist ze niet. “Misschien dat er iemand is uitgevallen en dat ze mij daarom hebben gebeld. Dat maakt verder ook niet uit, want ik ben heel erg blij dat ik mag meedoen aan zo’n goed initiatief.” Daarnaast had Marjolein geen andere producties en dus genoeg tijd voor een concert. “Als ik wel andere producties had gehad dan had ik nog ja gezegd. Alleen is het dan allemaal wat moeilijker inplannen.”

Marjolein had eerder al eens aan een benefietconcert meegedaan voor Bosnische Kinderen, dus ze snapt het concept heel goed. “Ook al is er nu geen oorlog meer, de trauma’s blijven wel. Dan is het juist goed om de kinderen te helpen en ze te ondersteunen met hun toekomst. We kunnen hier wel boos zijn op alle bezuinigingen, maar laten we wel wezen, we hebben het hier goed.” Ook al zit Marjolein dan even in ‘UWV de Musical’, zoals ze het zelf noemt, ze gaat vol enthousiasme dit concert doen.

Wat ze gaat zingen is nog steeds onbekend. “Omdat ik pas twee dagen weet dat ik meedoe weet ik eigenlijk ook nog niet welke nummer ik ga zingen. Ik heb tegen de leiding gezegd dat ze moeten kijken wat ze missen en dat zing ik dat wel.” Dat komt dan vast wel goed, want Marjolein kan in principe alles zingen.

Ben je benieuwd welk nummer Marjolein gaat zingen en wil je het goede doel steunen? Bestel dan kaartjes voor ‘Just Once’ op 21 mei in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.

www.theatercastellum.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>