web analytics

Uniek last minute concert Scott Alan en Willemijn Verkaik in M-Lab

ScottAlan_WIllemijnVerkaik

Scott Alan geeft maandag 5 november aanstaande een uniek verrassingsconcert in Theater M-Lab in Amsterdam. Hij wordt bijgestaan door musicalsterren Willemijn Verkaik, Renée van Wegberg en Freek Bartels. Alan presenteert zijn repertoire voor het eerst live aan het Nederlandse publiek. Het is niet alleen de Nederlandse primeur voor Alan, maar ook de eerste keer dat de beide groene Wicked heksen Willemijn en Renée samen op één podium staan.

De in New York woonachtige componist Scott Alan is een bekendheid in de internationale musicalscène door zijn cd’s waarop gevierde Broadwaysterren als Stephanie J. Block en Kerry Ellis maar ook soulzanger Marc Broussard zijn repertoire zingen. Ook Willemijn Verkaik is op twee van zijn cd’s te beluisteren. Op deze avond in M-Lab is tevens het door Alan gecomponeerde en door Verkaik opgenomen Watch Me Soar te horen evenals andere bekende Alan-songs als I’m A Star en Home.

Alan en Verkaik droomden al langer over een gezamenlijk concert op Nederlandse bodem maar door hun volle agenda’s was het er nog niet van gekomen. Alan, die voor een concert in Londen was, liep door orkaan Sandy vertraging op voor zijn vlucht naar New York en wilde zijn tijd goed gebruiken. De twee besloten tijdens een skype gesprek spontaan een last-minute concert in Nederland te geven.

www.m-lab.nl

Scott Alan in Concert
Met medewerking van Willemijn Verkaik, Renée van Wegberg en Freek Bartels
Maandag 5 November 20.15 uur
Theater M-Lab, Aambeeldstraat 10E in Amsterdam

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>