web analytics

Voor een heerlijke warme zomeravond

Musical Top 50 artwork 3D

Afgelopen week berichtten wij dat er een cd met een Musical Top 50 is uitgebracht door Stage Entertainment in samenwerking met de Blokker.

Deze week hebben wij de cd beluisterd en zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een heerlijke cd is voor een warme zomeravond. Een avond waarop je na geniet van het prachtige weer, te warm om naar het theater te gaan, maar wel eentje die vraagt om theater!

De cd bevat vrij nieuwe nummers, te denken valt aan Noortje Herlaar in Mary Poppins en Chantal Janzen in Patticoat, maar ook nummers uit shows die al een tijdje niet meer te zien waren bij Stage Entertainment, bijvoorbeeld Willem Nijholt in Cabaret, of het gehele ensemble van Rent. Een voorstelling doe toch echt hoognodig weereens terug komen mag. Natuurlijk ontbreken ook niet de klassiekers uit Evita, ( versie Pia ) Elisabeth, Aida, Beauty and the Beast, De 3 Musketiers en The Lion King. Kortweg een album die niet mag ontbreken in je cd collectie!

Om de warme zomer avond helemaal goed af te sluiten mag Tommie, binnenkort te zien als Zorro in het Theater zijn versie van Fiesta de avond in knallen!
De top 50 kent maar één nadeel, het zijn drie cd’s waardoor je zo nu en dan even snel naar binnen moet om de volgende cd in de speler te stoppen!

De cd is voor nog geen 13 euro verkrijgbaar bij de blokker en is meer dan de moeite waard.

2 Responses to Voor een heerlijke warme zomeravond

 1. Marlies Feith van de Pasch zegt:

  Ik ben al `n paar keer bij blokker geweest voor de cd van patticoat van Chantal Janssen,maar ze hebben hem niet en weten ook niet of ze hem krijgen ik woon in venray en weet niet of dat er mee te maken heeft.
  Ik zou hem graag voor mijn man willen hebben hij kan niet meer elders in het theater naar de musical gaan en dan kan hij hem beluisteren.

  Vriendelijke groeten Marlies Feith

 2. Esther Derksen zegt:

  Ik heb even op http://www.blokker.nl voor je gezocht en hier kan je de cd online bestellen http://www.blokker.nl/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDetails?storeId=10001&langId=-104&catalogId=10002&categoryId=42331&productId=93103

  Groetjes Esther
  PuurTheater

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>