web analytics

Win 2 kaarten voor De Jantjes en schrijf jouw eigen recensie voor PuurTheater

Logo de Jantjes

Ben je nieuwsgierig naar ‘De Jantjes’?
Zou jij de voorstelling graag een keer willen zien in een theater van jouw voorkeur?
Dat kan!

Zorg dat je PuurTheater ”leuk vindt” op facebook, en laat onder de prijsvraag weten dat je mee wilt dingen naar de prijs.
Zodra we 250 likes op facebook hebben verloten wij de tickets.

Er worden 3 keer 2 kaarten verloot. Als je de show gezien hebt kun je een stukje schrijven en dit toesturen naar prijsvraag@puurtheater.nl Dit plaatsen wij dan op www.puurtheater.nl


Meer prijsvragen vind je op prijzenzolder

17 Responses to Win 2 kaarten voor De Jantjes en schrijf jouw eigen recensie voor PuurTheater

 1. Dionne zegt:

  ik wil mee doen aan de prijsvraag en heb jullie geliked op facebook.

 2. [...] onze prijsvraag en maak kans op 2 tickets voor een voorstelling naar keuze. Je vindt de prijsvraag hier. Niet gewonnen, wil je meer informatie of wil je niet wachten op de prijsvraag? Klik dan hier Meer [...]

 3. Sanne zegt:

  Ik wil graag mee doen met de actie! :D & heb jullie geliked!!

 4. Hermien Beekink zegt:

  Ik wil graag meedoen met de prijsvraag, jammer dat ik hem nog niet heb gezien want dan had ik graag een stukje erover willen schrijven. Nu hoop ik dat ik de kaarten win zodat ik mijn moeder van bijna 78 mee kan nemen naar deze voorstelling, ze zou het geweldig vinden. Ik heb jullie al geliked op Facebook, ga zo door!!!

 5. Rachelle zegt:

  Ik doe uiteraard graag mee met deze prijsvraag! Heb jullie geliked op facebook.

 6. Stephanie zegt:

  Ik doe heel erg graag mee met de prijsvraag en hoop uiteraard de kaartjes te winnen! Heb jullie natuurlijk ook geliked op Facebook! :-)

 7. Lauren zegt:

  Ik wil ook graag meedoen!
  hoop dat ik het win! :D

 8. jakob zegt:

  heb de facebookpagina geliked!!! lijkt me ontzettend leuk om heen te gaan!!!

 9. Yen zegt:

  Ik heb jullie geliked op facebook en ding graag mee naar de prijs.

 10. wendy zegt:

  Ik wil heel graag naar de jantjes!!! hahaha mijn droomprins speelt er in :P

 11. Esther zegt:

  Ik zou er graag een recensie over schrijven mocht ik gekozen worden! Lijkt me echt fantastisch.. de Jantjes waren vroeger al favoriet bij mij, dus ben echt erg benieuwd naar deze musical. Dus, ik heb de pagina geliked, (ik hou zoiezo van theater dus dat was geen straf, haha) en heb ook de foto geliked en gedeeld! Nu hopen dat ik kans maak op deze kans om de musical te mogen bekijken, en een recensie te schrijven! Duimen maar. :)

 12. brigitte biezemans zegt:

  gedeeld en geliked!nu in spanning af wachten..wil er zoo graag heen!!!!

 13. wendylenz zegt:

  Ik ben trouwens gek op schrijven, veel mensen moeten altijd lachen om mijn verhalen. Maar ik ga ook graag naar het theater, en ben fan van Rick, Stefan en Job :D nou beter kan niet toch?

 14. martina zegt:

  heb geliked en wil heel graag mee doen

 15. wendylenz zegt:

  Er is toch nog niets bekend op facebook? ik kan het namelijk niet vinden ;)

 16. lijkt me een geweldige belevenis ,om hun te mogen zien en er over te schrijven

 17. lijkt me een geweldige belevenis om te mogen zien en er over te mogen schrijven i like

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>