web analytics

Woezel en Pip | “Alles is fijn”.

woezel en pip

Op veler verzoek brengt Van Hoorne Entertaiment, Woezel (Koen Iking) en Pip (Jaqueline Goedmakers) terug in de theaters. Een voorstelling die erg geliefd was bij het publiek en zelfs door het publiek bekroond werd met een ANWB Musical Award. Alle bekende figuren uit Woezel en Pip zoals buurpoes, tante Perenboom, de zingende Tulpjes, Molletje en natuurlijk Woezel en Pip zelf zijn weer van de partij. Met elkaar beleven ze spannende avonturen.

Woezel en Pip gaan naar school, waar ze tot 10 leren tellen samen met de kinderen in de zaal…
Buurpoes heeft honger en wil de goudvis opeten,
Woezel wordt ziek en wat dan? Gelukkig is dokter Pip er nog!

Allemaal korte leuke avonturen voor de kleinste theaterbezoekers. Stil zitten is er voor hen niet bij. Ze helpen bijvoorbeeld met tellen, want dat is toch wel heel moeilijk en zingen luidkeels met de bekende liedjes mee. Ook de nieuwe liedjes worden door de kinderen snel in de armen gesloten. Ze hebben het zichtbaar naar hun zin.

De acteurs spelen goed, Koen Iking heeft een rustige warme stem net als Jaqueline Goedmakers is hij goed te verstaan. In het begin zie je heel even de acteurs achter de poppen, maar zodra het verhaal bezig is, is de aandacht van de personen weg en zie je enkel nog maar de poppen. De kinderen in de zaal geloven dan ook heilig dat Woezel, Pip en hun vriendjes echt zijn. Het decor is vol kleur en eenvoudig gehouden, hierdoor leidt het de kinderen niet af en is het op verschillende manieren inzetbaar. Melissa Drost is de vertelster, ze heeft een fijne stem en weet de kinderen te boeien.

De voorstelling duurt ongeveer een klein uurtje en is hierdoor geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ieder kind zal Woezel en Pip herkennen.

Kijk voor de volledige speellijst op www.woezelenpip.nl/theater

Van Hoorne Entertainment produceert de Familiemusical Woezel en Pip ‘Alles is fijn!’ in coproductie met Dromenjager.

vier sterren

2 Responses to Woezel en Pip | “Alles is fijn”.

 1. Rob zegt:

  Hallo,

  Wil graag bespreken voor een voorstelling met mijn kleindochters.
  Hoe kan ik bespreken voor 4 kaartjes in het oude luxor theater in Rotterdam op 2of 3 Jan in 2014.
  Mt vr groet rob

 2. Esther Derksen zegt:

  Beste,

  Daarvoor kunt u terecht op de website van het theater. http://Www.luxortheater.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>