web analytics

Zorro Roman maakt je een beetje verliefd

Logo Zorro

Maandenlang was hij er mee bezig. Auditie doen op televisie, iedere week weer de spanning of het Nederlandse publiek hem de ultieme Zorro zou vinden. In de finale van Op Zoek Naar Zorro ging hij de strijd aan met Tommie Christiaan, die hij uiteindelijk net verloor.

In het Nieuwe Luxor theater beleefde Roman van der Werff gisterenavond alsnog zijn premiere. Roman is, door zijn tweede plaats in de zoektocht de vaste vervangervan Tommie. Roman speelt een aantal keer per maand de rolvan Zorro als Tommie vrij is.

Roman is een romantische hartverwarmende Zorro, die met zijn losse heupen het onmogelijke van je vraagt. Blijven zitten op je stoel en niet meedansen!

Naast Michelle Splietelhof, die de rolnvan Luisa speelt staat een man. Een man die weet wat hij wilt en op zijn doel afgaat. Niet alleen het hart van Luisa weet Roman als Zorro te doen smelten, vele harten in de zaal smelten mee.

Roman heeft een mooie stem, een stem vol emotie waardoor hij in een nummer als ”Hoop” echt een verhaal weet te vertellen, zelfs als je je ogen dicht doet, zie je wat er op het toneel gaande is. Daarnaast beschikt hij over een rauw randje op zijn stem waardoor zijn mannelijkheid nog beter tot uiting komt.

Fotografie: Monique Hoffmann

Roman heeft humor, dat blijkt wel als hij zich tijdens de show verspreekt. Met een stralende lach en een komische noot weet hij dit goed te maken.
Hij is een pracht plaatje, met de waar nodig, snik in zijn stem ( Reprise Hoop ) weet hij de emoties los te krijgen. Zijn soepele heupen maken hem een goed danser en schermer ( waarvoor ook complimenten voor zijn tegenspeler René van Kooten).

Zijn samenspel met Michelle is zo natuurlijk dat je zou geloven dat de liefde echt is, ware het niet dat zijn vriendin vol trots toe zat te kijken in de zaal. Met zijn uiterlijke vertoning doet hij menig meisjes hart smelten. Kortom Zorro Roman doet wat een Zorro moet doen: Een beetje verliefd ga je naar huis!

Zorro is nog tot en met 8 januari 2012 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie, speellijst en kaartjes www.musicals.nl

One Response to Zorro Roman maakt je een beetje verliefd

  1. wendy zegt:

    Mooie recensie! Al blijft Tommie voor mij toch Zorro, Roman is ook niet verkeerd om naar te kijken en te luisteren. Verder heeft je spatie denk ik kuren, er staan soms woordjes aan elkaar ;) (stoort mij niet, maar anderen misschien wel, dus ik dacht ik meld t effe, kan je het veranderen indien je dat nodig vindt.)
    Liefs, Wen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>