web analytics

5 jaar PuurTheater | Prijsvraag 2 Assepoester

Assepoester

Assepoester is alweer het zesde sprookje dat Van Hoorne Theaterproducties produceert. Sita speelt Assepoester, het meisje dat als dienstmeid moet werken voor haar moeder en haar, in dit geval, stiefzus en stiefbroer. Ron Link is de verwende prins die alles heeft, behalve een vriendin. Assepoester komt naar het bal, wat de prins heeft georganiseerd, verliest haar muiltje en dan lijkt alles mis te gaan.

Assepoester is een heerlijke voorstelling. Voor de allerkleinste gebeurt er genoeg, ze mogen even, zoals we gewend zijn in de producties van Van Hoorne, meedansen, kunnen reageren en achteraf veelal de cast nog zien. Ook voor de volwassenen is het een leuke voorstelling. Te denken aan de grappen met een dubbele lading, door de woordspelingen ook grappig voor de ouders, maar vooral omdat kinderen echt genieten!

Win kaarten
Omdat we op 15 december 5 jaar bestaan mogen we van Van Hoorne Theaterproducties 5 kaarten weggeven voor de voorstelling op 29 mei in het Gooi Theater. Endat niet alleen, er is ook een cd van de voorstelling beschikbaar gesteld.

Hoe maak je kans op deze 5 tickets of de CD?
Maak een foto van jezelf verkleed als prinsje of prinsesje plaats deze foto op onze Facebookpagina (of mail de foto naar ons dan plaatsen wij hem) onder de prijsvraag. Het mooiste prinsje of prinsesje wint de kaarten en kan met het hele gezin naar Assepoester.

Benieuwd naar wat wij van de voorstelling vonden? Dat lees je hier

Voor meer informatie over de voorstelling of om tickets te boeken klik hier

Medewerkers en hun familie van PuurTheater en ‘t Gooi theater zijn uitgesloten van deelname.
Foto’s kunnen gemaild worden naar prijsvraag @ puurtheater.nl

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>