web analytics

Bob de Bouwer! Kunnen we het maken??

bob de bouwer

Als je kinderen thuis hebt dan weet je vast wel welke zin er komt na: Bob de Bouwer? Als je als ouders je kind meeneemt naar de theatershow van dit bekende tekenfilmfiguur, mag je ook als kind en ook als ouder keihard door de zaal schreeuwen: “Kunnen wij het maken?”

Na een verbouwing van het theater is het tijd voor een grote openingsshow. Alleen wat is een openingsshow zonder decor? Bob maakt samen met zijn vrienden het decor voor de grote Première show. Maar als vogelverschrikker Spud een handje gaat helpen, gaat alles niet zoals het was gepland.

Deze theatershow is erg goed in elkaar gezet voor de doelgroep. De kinderen worden beziggehouden en mogen ook nog mee dansen en ze mogen zelfs meebouwen aan het decor. Met de aanstekende liedjes in deze show kan geen kind stil op de stoel blijven zitten.

Om het voor de kinderen leuk en boeiend te houden word er in deze voorstelling heel overdreven geacteerd, wat ook best bij de voorstelling past. De acteurs zetten zich voor de volle 100% in, net als ze zouden doen voor een grote musical!

De grootste recensenten voor deze voorstelling zijn natuurlijk de kinderen. Deze laten duidelijk hun mening merken! Alle kinderen stuk voor stuk komen met een grote lach op hun gezicht naar buiten en dat betekend dus dat de voorstelling zeer geslaagd is!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>