web analytics

Celine Purcell | ”Dan ga je in februari op vakantie, dat is altijd een beetje raar bij ons”

Celine Purcell Otis

Op de perspresentatie van Purper Ladies spraken Céline Purcell over Purper Ladies, musical, Goede Tijden Slechte Tijden en tijd voor zichzelf.

Jullie hebben nu de eerste try outs gehad hoe ging dat?
Dat ging goed. Het was leuk en spannend, even kijken of ze niet dood stil waren. Ze waren niet doodstil dus dat ging goed en nu nog een maandje door. Volgens Mylou gaat er nog wel een beetje geschaafd worden aan de voorstelling.

Je speelt nu natuurlijk de rol van Femke in GTST hoe weet je dat te combineren?
Dat ging wel hoor, ik heb dat wel vaker gedaan. Ik moest natuurlijk ook altijd opnemen voor kinderen geen bezwaar en dan zat ik ook in musicals, ik weet niet beter dan dat een beetje door elkaar loopt. Je bent de hele dag bezig en dat is ook wel leuk, je bent overal ook nodig.

Heb je dan nog wel genoeg tijd voor jezelf?
Ja soms, maar dat is altijd met ons werk. Soms heb je er gewoon twee maanden tussen want dan heb je even niks, dat is flexibel. Dan ga je in februari op vakantie, dat is altijd een beetje raar bij ons maar dat is oké.

Wat heeft voor jou de doorslag gegeven om dit te gaan doen?
Ik wilde een keer wat anders, ik had al die tijd veel musical gedaan en toen belde ze voor dit en ik hoorde een paar leuke namen voorbij komen. Ook de producent is heel leuk, het ging heel gemakkelijk. Ik dacht: “o wat lachen, laat ik dat is gaan doen”. Ik wist niet precies wat we gingen doen, maar laat ik eens kijken. Het is leuk dat je niet precies weet wat je gaat doen. In een vaste musical ga je doen wat er al voor je bedacht is en nu moet alles nog bedacht worden. Dat is ook wat het concept uniek maakt. Je weet niet wat het gaat worden want het moest vanuit een paar mensen komen. Het is echt ontstaan en ik denk dat dat leuk is. Ik denk dat je echt naar vier individuen zit te kijken die een boodschap hebben.

Ik vind het leuk om een keer iets meer als mezelf op het podium te staan. Ik sta natuurlijk altijd in van die tenten van jurken en met pruiken op het podium en dat is onwijs leuk maar nu heet ik gewoon Céline. Je zult ook iets meer van mijzelf zien, er zitten echte dingen in. Alles is natuurlijk wel wat uitvergroot. Je verandert ook stukken en je doet af en toe iets geks tussendoor anders wordt het heel saai. Er zitten wel dingen in waar je het op een bepaalde manier over wilde hebben. Waar je mee zat iets wat van je zelf is.

Waarom moet heel Nederland naar jullie komen kijken?
Het is een leuke, gezellige voorstelling en er valt iets te lachen en soms zal je ook denken: “ dat is waar wat er gezegd word”. Er wordt ook gewoon gek gedaan, het is gewoon een gezellige lichte voorstelling.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>