web analytics

Face Me: Leven inspireert leven

Foto: Miquel van Dillenburg

Face Me is een muziek- en danstheatervoorstelling waarin zeven dansers en drie zangers, begeleid door een live band, hun persoonlijke verhaal vertellen in verschillende muziek-, dans- en zangstijlen.

Face Me creëert een moment van complete en rauwe eerlijkheid doordat de dansers en zangers hun gedachten, ervaringen en gevoelens blootgeven. Op moderne en eigen wijze worden intense momenten aan het licht gebracht die een leven kunnen veranderen. Die je onverwacht raken en waardoor alles anders wordt. Positief of negatief is hierin een eigen keuze.

De tien persoonlijkheden confronteren het publiek met hun ervaringen en opvattingen, maar gaan ook de confrontatie aan met zichzelf. Zij houden een spiegel voor waarin de mooie en minder mooie eigenschappen en ervaringen glashelder te zien zijn, evenals de gevolgen hiervan. Dit zal worden vertaald in muziek, dans en zang. Een manier van uiten die voor de cast als een tweede natuur voelt. Een veilige haven waar zij altijd naar terug kunnen keren in tijden van geluk, verdriet, onzekerheid en berouw.

Drijfveer is dan ook de overtuiging dat kunst die recht uit de ziel komt, de allermooiste is en de dwaze hang naar het inspireren en stimuleren van mensen om te hunkeren naar ultiem geluk en dit niet te verbergen achter angst, zelfmedelijden, gebrek aan discipline of het geforceerd vasthouden aan oude herinneringen die je er van weerhouden om nieuwe te creëren. Onze tijd is kostbaar! Hoewel deze kreet dagelijks het universum in wordt geslingerd, lijken we ons er niet altijd van bewust te zijn en rekenen we, tegen beter weten in, op een morgen.

Het spreekwoordelijke masker gaat af. Face me; een ware afspiegeling van de realiteit. Puur, intens en inspirerend.

De show is vanaf 29 september te zien in Schouwburg de Nieuwe Doelen te Gorinchem

Bron: http://www.face-me.nl/

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>