web analytics

Gleek!

Glee

In Pathé Tuschinski lipen gisterenavond vele Gleeks rond. Glee the 3D concert movie ging daar in premiere. Veel bezoekers waren gekleed als een echte Gleek, T-shirts met kreten over hun persoonlijkheid, Warbler jasjes, stropdassen of als hun favoriete personage.

Mister Gleek Nederland, Jamai Loman, presenteerde deze avond. Hij was naar Amerika geweest om daar de Amerikaanse premiere bij te wonen en de acteurs te interviewen. Ook werd de winnaar van de Gleek wedstrijd door hem op het podium gehaald, zij had een eigen Glee nummer geschreven en mocht dit hier in een volle zaal, waarbij ook Erik Fontein aanwezig was laten horen. Dit werd beloond met een VIP plaats en een Glee pakket.

Door het 3D effect leek het echt alsof de acteurs voor je neus aan het optreden waren, de film liet niet alleen het concert zien, maar nam de kijker ook mee achter de schermen en een aantal Glee fans vertelden wat Glee voor hun betekent en hoe het hun leven heeft veranderd.

Zoals we gewend zijn van de Glee acteurs zingen zer nu ook weer de sterren van de hemel. Brittany, die ”I’m a slave 4 U” van Britney Spears vertolkte, stal de show. In een niemendalletje verscheen zij op het podium, waar zij danste alsof ze nooit anders deed. Glee is zo niet alleen voor vrouwen, meisjes en homo’s een must see, als man/jongen kan je niet meer achterblijven.

Glee 3D concert movie is tijdelijk te zien in Nederland. Op www.pathe.nl kun je kijken waar de film draait.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>