web analytics

Jochem Feste Roozemond

Chantal Janzen

Opleiding
Jochem studeerde aan de Toneelschool Maastricht en de Central School of Speech and Drama in Londen.

Theater
Speelde in toneelstukken als Othello, Cat on a hot Tin Roof en A Zoo Story, voor hij zijn entree in het muziektheater maakte met de hoofdrol in De Efteling Sprookjesshow. Daarna speelde hij in Nederland in Joe – de Musical, Anatevka, Titanic, Passion, Sweet Charity en Les Misérables, waar hij meerdere rollen voor zijn rekening nam. In Duitsland was hij te zien in onder andere Little Shop of Horror en in Schöne und das Biest.
In Zwitserland speelde hij in de musical Deep en in Oostenrijk onder andere in de originele Weense versie van Elisabeth. De afgelopen jaren was hij werkzaam voor de Duitse cruisemaatschappij AIDA als solist.

Overig
Jochem speelde mee in de films Twee vrouwen en Bizarr en was te zien als presentator voor de Duitse Televisieproductie Made In Europe. Daarnaast zong Jochem in diverse koren en speelde in de cabaretvoorstelling Sabberiosia.

Foto Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>