web analytics

M-lab verzorgt voorprogramma Sing-a-long uitmarkt Amsterdam

m-lab.bmp

Vanaf vrijdag vindt in Amsterdam de uitmarkt plaats. Drie dagen lang wordt er verschillende vormen van cultuur getoond in de hoofdstad. Traditie getrouw wordt op zondagavond de Sing-a-Long opgevoerd, waarbij verschillende musicals die op dit moment, of het komende jaar, te zien zijn in de Nederlandse Theaters.Theater M-lab, verzorgt dit jaar het voorprogramma van deze Sing-a-Long.

Acteurs die in Spring Awakening en Ja Zanna Nee Zanna stonden, zullen van 21.00 uur tot en met 21.15 uur met enkele nummers uit deze voorstelling optreden.
Gekozen is voor deze twee voorstellingen omdat dit voorstellingen zijn die als springplank hebben gefungeerd voor de acteurs. Dit sluit perfect aan bij de doelstelling van het M-lab. Acteurs deden hun eerste professionele ervaring op en waren daarna te zien in grote voorstellingen. ( o.a. Michelle vd Ven uit Spring Awakening die daarna in Next to Normal was te zien en komend seizoen in Aspects of Love.)

Onlangs werd bekend gemaakt dat het M-lab vanaf 2013 niet langer wordt ondersteund door de overheid. Een belangrijk financieel gat dat moet worden opgevuld. Het M-lab krijgt ieder jaar ook een bijdrage van de VandeEnde foundation en een bijdrage van sponsoren. Iedereen die M-lab een warm hart toedraagt kan het M-lab sponseren. Alleen zo kan het gat wat de overheid nu achterlaat worden opgevuld en het M-lab blijven bestaan. Voor enkele euro’s per maand kan je al ”vriend” van M-lab worden.

Voor meer informatie over het ”vriend” van M-lab worden of het M-lab op een andere manier financieel steunen kijkt u op www.m-lab.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>