web analytics

Niels Jacobs

Chantal Janzen

Opleiding
Niels studeerde Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hoofdvak zang volgde hij bij Edward Hoepelman. Studeerde af met een kleinkunstvoorstelling onder regie van Roeland Vos en behaalde aanvullend zijn masterdiploma onder regie van Daniël Cohen. Volgde workshops bij o.a. Paul Eenens, Koen van Dijk en Pia Douwes.

Theater
Was na zijn afstuderen te zien in de musical Les Misérables (swing). Speelde daarnaast twee seizoenen in de musical De Gebroeders Leeuwenhart (Kruimel Leeuwenhart). Afgelopen seizoen vertolkte hij één van de hoofdrollen in de Vlaamse versie van de cultmusical Dans der Vampieren (Alfred) en was hij te zien in de M-Lab voorstelling Krabat (Lyschko).
Speelde tijdens zijn opleiding de musicals Rent (Mark Cohen), Merrily we roll along (Mr. Spencer) en Midzomernachtsdroom (Demetrius).

Televisie
Was op televisie te zien in de dramaserie Wolfseinde (2010) en trad op tijdens het Musical Awards Gala in 2008 (Les Misérables) en 2009 (Urinetown).

Foto Roy Beusker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>