web analytics

Oliver in New York

050 oliver

Oliver in New York, van Fanwork, is gebaseerd op het aloude bekende verhaal van Charles Dickens, maar dan compleet aangepast anno 2013.

We leren Oliver kennen als hij 13 is. De jongen is net uit het weeshuis gevlucht, omdat hij daar erg gepest wordt. Hij belandt daardoor in het drukke New York en hoort allemaal muzikale geluiden in zijn hoofd. Ook is hij er altijd van overtuigd geweest dat hij geen wees is, en dat zijn biologische ouders nog leven.

De voorstelling duurt maar 2x 45 minuten en is geschikt voor 7 jaar en ouder.
Oliver wordt gespeeld door Valentijn Avé, zijn zang is zeker de moeite waard alleen zijn acteren kwam nog niet altijd goed over. Qua zangstem steekt toch zeker Elaine Hakkaart die Dena speelt, er met kop en schouders boven uit. Dit liet het aanwezige publiek ook duidelijk blijken. De ouders worden gespeeld door Jip Warmerdam (Rebecca) en Jorgen Vininga(Chad)en zij spelen dit zeer zeker overtuigend. De rest van de cast trakteerde ons op diverse goede dans en zang partijen, wat de show tot een mooi totaalplaatje maakt. Ook het decor dat uit diverse metalen stellingen bestaat, is zeker effectief, en past goed bij de voorstelling

Wat deze voorstelling zo bijzonder maakt is het concept PAY WHAT YOU WANT, dus betalen wat je wilt.
Hoe dit werkt? Je bestelt een kaartje, maar betaald nog niets.
Na de show wachten de castleden in de foyer, en vragen aan je wat je van de voorstelling waard vond. Dan betaal je hoeveel jij de show waard vond!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>