web analytics

Oren Schrijver

Oren

Opleiding:
Oren Schrijver is na het behalen van zijn VWO Diploma naar New York gegaan om daar een zomercursus van twee maanden te volgen aan The American Academy of Dramatic Arts. Na deze zomercursus is hij gevraagd voor het eerste jaar van de opleiding, drie jaar heeft hij zijn diploma behaald.

Theater:
Als kind was Oren te zien in de musical Les Misérables in de rol van Gavroche. Na zijn studie in New York was hij onder andere te zien in Saturday Night Fever, Home, Mamma Mia!, Hair, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en onlangs in Soldaat van Oranje waarin hij de rol van Anton Rover speelde.

Televisie:
Op televisie vervulde hij verschillende rollen in series als Het Glazen Huis, Alex FM, Lotte, Gebak van Krul en dokter Tinus. Vanaf 1 februari 2013 is hij te zien als presentator van RTL Boulevard.

Overig:
Oren Schrijver is initiatiefnemer van het digitale tijdschrift Performer Magazine en het artiesten agentschap Performer Agency. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden bij jamsessies in Amsterdam en Den Haag. Daarnaast heeft hij veel tv-commercials ingesproken en is hij onderdeel van het stemmen collectief ‘’De Stemmen’’ en heeft zijn eigen thuisstudio.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>