web analytics

Platenlabel Motown bestaat 50 jaar

Dancing%20in%20the%20streets


Platenlabel Motown bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom staat de swingende West End show Dancing in the Streets dit jaar een week lang in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Door Esther Derksen
04-02-2010

Dancing in the streets, met wereldbekende hits van o.a. Stevie Wonder, Diana Ross en The Supremes stond drie jaar lang voor uitverkochte zalen op het Londense West End. Op dit moment tourt Dancing in the Streets door Engeland en als onderdeel van deze tour komen zij ook naar Nederland.
Van 23 tot en met 28 maart is deze productie exclusief te zien in Rotterdam.

Dancing in the Streets is een vrolijke voorstelling, vol energie, opwinding en emoties. Het soulverleden van de supersterren en hun hits komen in deze show tot leven. Een live band van 8 personen en 14 zangers en dansers weten de energie, stijl en muziek van de sterren uit de orginele Motown stal tot leven te brengen.

De première van deze voorstelling vindt plaats op 23 maart 2010 in het nieuwe Luxor Theater. Omdat wij vinden dat iedereen deze show gezien moet hebben mogen wij voor de show van 24 maart 3 x 2 kaarten weggeven. Houd ons op Twitter in de gaten om deze kaarten te winnen.

Meer informatie over deze show klik hier

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>