web analytics

Primeur | Castleden Shrek en Annie schrijven voor Puur Theater

William met Shrek oren

Verslagen, recensies, interviews, fotoreportages en het laatste nieuws. Puur Theater houdt musicalliefhebbers op de hoogte van al wat er in het theater te bewonderen is. Maar Puur Theater wil meer. Het wil zich ontwikkelen en vernieuwen. De theatersite komt daarom met iets nieuws: een wekelijkse blog van de mensen die er het meest verstand van hebben. Inderdaad, de musicalacteurs zelf. Zij die dag in, dag uit bezig zijn met dit prachtige vak.

 

Twee producties en dus twee groepen musicalacteurs nemen theaterliefhebbers mee in de wereld van musical. Vanaf september beginnen de repetities van zowel de musical Shrek als van de musical Annie. Zij zullen door middel van een wekelijkse brief aan elkaar, ons op de hoogte houden van het gehele proces. Wat komt er bij kijken en welke stappen moeten er genomen worden voor de voorstelling ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden?

 

De musical Shrek is vanaf oktober 2012 exclusief te zien in het RAI theater in Amsterdam. De musical is gebaseerd op de populaire en gelijknamige animatiefilms. Shrek zal worden gespeeld door musicalacteur William Spaaij, onder andere bekend van Mary Poppins en Ramses. Overige hoofd- en bijrollen zijn voor Kim-Lian van der Meij, Paul Groot, Rogier Komproe en Vajen van den Bosch.

 

De musical Annie vertelt het bekende verhaal over het kleine, brutale weesmeisje. Afgelopen voorjaar werd bij RTL programma’s koffietijd en Telekids de kinderaudities voor de musical uitgezonden. Naast een groep jonge meiden, zijn onder andere Tony Neef, Maike Boerdam, Joey Schalker en Cindy Bell te zien. De musical is vanaf november in verschillende theaters in Nederland te zien.

 

Vanaf september lees je elke week op de website van Puur Theater (www.puurtheater.nl) een brief van de cast van Shrek of Annie.

2 Responses to Primeur | Castleden Shrek en Annie schrijven voor Puur Theater

  1. k. zegt:

    Wanneer komt de 1e brief op de site van Shrek??

  2. Esther Derksen zegt:

    Wij zitten ook heel (on)geduldig te wachten…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>