web analytics

Schone schijn, komt naar Antwerpen.

affiche schone schijn

The Bouquet Residence, The Lady Of The House Speaking!”

Het is de legendarische en hilarische openingszin van Hyacinth Bucket, excuseer “Bouquet” , bij elk telefoongesprek. Judas TheaterProducties kondigt trots de Vlaamse theaterversie aan van “Keeping Up Appearances”, nl. SCHONE SCHIJN. SCHONE SCHIJN is een stuk gebaseerd op de Britse, komische hitserie “Keeping Up Appearances” van BBC. Het script voor deze nieuwe hilarische theaterversie werd geschreven door de gelauwerde Allard Blom onder supervisie van de originele schrijver Roy Clarke. Op 20 september gaat deze comedy in première in de Rode Zaal van het Fakkelteater.

Hyacinth Bucket/Bouquet wil deelnemen aan een wedstrijd voor rozen, ingericht door het Engelse Hof. Ze wil een nieuwe rozensoort kweken die hopelijk de naam Prince Charles’ zal dragen en daarmee wil ze haar intrede verzekeren in de Britse Royal Upper Class. Natuurlijk is dit buiten haar andere familieleden gerekend zoals de flirterige Rose, de onverzorgde Daisy en luie, werkloze Onslow. Ook de zenuwachtige buurvrouw Elisabeth draagt haar steentje bij om van deze voorstelling een dolkomische, doch stijlvolle theateravond te maken voor jong en oud.

Judas Theaterproducties mag weer rekenen op een creatief dream team

Het begint stilletjes aan een gewoonte worden bij JTP. We mogen weer in zee gaan met een aantal creatieve toppers en een droomcast. Deze keer dus geen muziektheater. Er wordt wel weer samengewerkt met Allard Blom, die stilletjesaan onze vaste scriptschrijver lijkt te worden. Ron Cornet wordt regisseur van dienst en hij mag de zevenkoppige cast klaarstomen voor de première. Myriam Bronzwaar kruipt in de huid van “The Lady Of The House”, Carry Goossens speelt haar onderdanige echtgenoot Richard, Luc Caals en Liliane Dorekens vormen het koppel Onslow en Daisy, Veerle Dejonghe is zus Rose , Ann De Winne is buurvrouw Elisabeth en Jan Van Hecke speelt Charles.


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>