web analytics

Schone schijn | Toneel

affiche schone schijn

Judas Theaterproducties komt met SCHONE SCHIJN

“The Bouquet Residence, The Lady Of The House Speaking!”

Het is de legendarische en hilarische openingszin van Hyacinth Bucket, excuseer “Bouquet” , bij elk telefoongesprek. Judas TheaterProducties kondigt trots de Vlaamse theaterversie aan van “Keeping Up Appearances”, nl. SCHONE SCHIJN. SCHONE SCHIJN is een stuk gebaseerd op de Britse, komische hitserie “Keeping Up Appearances” van BBC. Het script voor deze nieuwe hilarische theaterversie werd geschreven door de gelauwerde Allard Blom onder supervisie van de originele schrijver Roy Clarke.

SCHONE SCHIJN – Het verhaal

Hyacinth Bucket/Bouquet wil deelnemen aan een wedstrijd voor rozen, ingericht door het Engelse Hof. Ze wil een nieuwe rozensoort kweken die hopelijk de naam Prince Charles’ zal dragen en daarmee wil ze haar intrede verzekeren in de Britse Royal Upper Class. Natuurlijk is dit buiten haar andere familieleden gerekend zoals de flirterige Rose, de onverzorgde Daisy en luie, werkloze Onslow. Ook de zenuwachtige buurvrouw Elisabeth draagt haar steentje bij om van deze voorstelling een dolkomische, doch stijlvolle theateravond te maken voor jong en oud.

Schonen Schijn zal op 20 september 2012 in Première gaan in de Rode Zaal van het Fakkelteater.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>