web analytics

Suus zingt Toon Hermans

Suzan Seegers

In een miniem decor met alleen een piano, keyboard en een stoel, brengt Suus op geheel eigen wijze, liedjes van Toon Hermans. met de verhalen achter de liedjes. leid ze ons door de liedjes heen. Hoe ze dankzij Maurice Hermans, nog geheel unieke werken van Toon Hermans kreeg, en hoe bijzonder het is dat zij ze mag vertolken.Dit doet ze op heel ingetogen wijze, zodat je als publiek in het lied getrokken wordt, en het daardoor ook bijna mee beleeft.

De vrolijke nummers brengt ze met enkele komische gezichtsuitdrukkingen, waardoor je ook vrolijk wordt, en echt niet stil kan zitten, bij deze liedjes laat ze het publiek mee zingen, waardoor de sfeer in de zaal heel wat losjes wordt.

De nummers gaan veelal over de liefde, vooral de liefde voor de vrouw van Toon, Rietje. De pianist Marc-Peter van Dijk vult Suus perfect aan. Ook heeft Suus een prachtige en plezierige zangstem om naar te luisteren.

Suus zingt Toon Hermans is zeker een aangename show om naar te luisteren, en te kijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>