web analytics

Swingen met Dancing in the Streets!

Dancing in the streets

Op 23 maart 2010 vond de première plaats van Dancing in the Streets in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Dancing in the Streets stond drie jaar lang voor uitverkochte zalen op het Londonse West End. Als onderdeel van de tournee door Engeland is deze productie nu exclusief te zien in Rotterdam.

24-03-2010
Door Anita in ‘t Veld

De show van Dancing in the Streets, die door het Nieuwe Luxor Theater in samen-werking met SOLD OUT Touring & Flying Music wordt gepresenteerd, wordt geopend met het nummer ‘Reach out, I’ll be here’ van The Four Tops. En met dit nummer wordt de toon gezet voor een swingende avond!

Gedurende de voorstelling komen de beste nummers van 50 jaar van het Detroitse platenlabelvoorbij, met hits van onder andere The Supremes, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Smokey Robinson, Lionel Richie, The Four Tops en Martha & The Vandellas.

Stilzitten is bijna onmogelijk bij de nummers zoals onder andere ‘Baby Love’, ‘You can’t hurry love’, en ‘Ain’t No Mountain High Enough’, maar naast deze swingende nummers komen ook mooie, langzame nummers voorbij, zoals onder andere ‘My Girl’, ‘Endless Love’ en ‘I’m Gonna Make You Love Me’.

Er is tijdens de voorstelling veel interactie met het publiek en het publiek wordt naast de swingende en mooie nummers getrakteerd op veel verschillende en mooie kostuums. De 14 zangers/zangeressen/dansers zijn allen topzangers en zangeressen en de 8 bandleden zorgen voor goede muzikale begeleiding, al stond het geluid af en toe wel erg hard.

Kortom, het is een leuke en swingende voorstelling om naar toe te gaan. Heb je dus zin in een swingend avondje uit, wees er snel bij, want Dancing in the Streets is alleen deze week tot en met zaterdag 27 maart 2010 nog te zien in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>