web analytics

Theatrale Concerten op Codarts | Laatste week

Logo codarts

Deze week waren de laatste Theatrale Concerten aangebroken op het conservatorium Codarts Muziektheater te Rotterdam. Suzanne Kipping en Dook van Dijck waren de laatste vierdejaars die we zagen.

Suzanne Kipping
Suzannes voorstelling speelde zich af op een eiland. Een ijseiland op precies te zijn. Het decor en de kostuums waren wit en zelfs haar achtergrondzangers en band waren in wit gekleed. Tijdens haar eerste nummer duwde ze zelfs een blok ijs voort. Op de achtergrond waren projecties van Suzanne zelf te zien, wat een erg artistieke tint aan haar voorstelling gaf. Alleen in haar laatste nummer schoot ze er qua interpretatie en zang een klein beetje uit. Suzanne heeft een prachtige stem en een goede inleving. Ze bezorgde het publiek kippenvel, en niet alleen vanwege het ijseffect!

Dook van Dijck
Dook heeft een passie voor musical en kleinkunst. Aan de keuzes van de nummers viel dit ook meteen op. Dook hield meerdere monologen over zijn vader die bij het circus zat, wat hij erg komisch en ingetogen vertelde. Het was erg verrassend om te horen dat hij één van zijn liedjes ineens een octaaf lager zong, waarmee hij liet zien dat hij een erg laag bereik had. Als grap had hij een feestelijk nummer op het eind waarin Dook en medestudenten kerstpakketten, erg gepast in deze tijd van het jaar, uitdeelden aan het publiek. Dook kan heel mooi een verhaal vertellen en zijn zang is ook erg sterk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>