web analytics

Tik, Tik, Boem!

Tik, Tik, Boem!

De voorstelling is een autobiografisch stuk en draait om het volgen van dromen en het vechten voor originele ideeën. Jon, een veelbelovende componist. Deze rol is gebaseerd op Jonathan Larson zelf. Jon is bijna dertig en terwijl hij nog steeds wacht op zijn grote doorbraak als schrijver van muziektheater, komt hij terecht in een dertigersdilemma. Hij vraagt zich af waar hij staat en wat hij tot nu toe heeft bereikt. Dit alles wordt verteld in een combinatie van pop, rock en musical.

Naast Jon zijn er ook de rollen van Susan en Michael. Susan is de vriendin van Jon, die veelbelovend danseres was, maar wil kiezen voor een baan in het onderwijs en het stichten van een gezin met Jon. Michael is zijn beste vriend, ooit een acteur, maar nu werkzaam in het bedrijfsleven. Hij probeert een eind te maken aan het onzekere artiestenbestaan van Jon door een vaste baan voor hem te zoeken. Wie deze rollen gaan vertolken is nog niet bekend.

De première van Tik, Tik, Boem! is in het voorjaar van 2014.

De voorstelling wordt geproduceerd door een nieuwe producent, Tresore Producties. http://www.tresore.nl/

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>