web analytics

Tommie Christiaan

Fotografie: Marcha Brink

Opleiding
Tommie volgde een opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Kreeg zanglessen van Jimmy Hutschinson en Ger Otte. Volgde daarnaast workshops bij onder anderen Kitty Courbois, Brigitte Odett, Willem Nijholt, Pia Douwes en Marjolijn Touw.

Theater
Is begonnen met amateurmusicals bij Stichting Kosmo Theaterproducties in Alkmaar. Was te zien in de theatertour van Oebele (danser, cover Nol Havens), John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2004 en 2006, Musicals In Ahoy 2006, Dirty Dancing (2007), High School Musical (Troy Bolton), All Shook Up, Love Me Tender (Dean) en Cirque Stilletto.

Televisie
Was danser bij tv-programma’s als Staatsloterij Show, So You Wannabe A Popstar, Wie Wordt Tarzan? en was een van de tien finalisten in het televisieprogramma Op Zoek Naar Joseph, stapte hier vroegtijdig uit door zijn hoofdrol in High School Musical. Was daarnaast te zien als een van de kandidaten bij het tv-programma Idols. Heeft de rol van Zorro bemachtigd in het televisieprogramma Op Zoek Naar Zorro.

Internet
Website: www.tommiechristiaan.nl
Twitter: http://twitter.com/tommiechris
Fansite: Niet bekend

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>