web analytics

Vet concert in Ermelo, Waar?….Ermelo

Bente

Wie bedenkt dat nou he, een concert geven in Ermelo? Klinkt een beetje als ELMO, maar dan anders.
Ik dacht er komt vast niemand kijken, veel te ver weg allemaal. Maar niets was minder waar!
Bom vol was het. En de meest kwamen niet voor mij, maar voor Jamai en Casey natuurlijk. En ook voor mijn twee lieve vriendinnetjes van “ Op zoek naar Mary”: Sjenene/Cheniqua/Frangelico/Agnetia a.k.a. ANGENITA en natuurlijk Simone. Zo leuk om weer wat samen met die meiden te doen. En eigenlijk zou Natte Ali, a.k.a Nathalie ook mee doen, maar die had elders verplichtingen in de vorm van: de clown uit hangen…

Maar hoe dan ook was het kei druk en ook super leuk om weer te zien en te horen dat iedereen het zo leuk heeft gevonden.
Het was ook super om Casey te ontmoeten, wat een lieve schat is dat zeg! En zo goed!!!
Ik had haar al gezien in “ Joe”, toen wist ik al dat ze heel goed kon zingen. Maar ’s middags bij de repetities al, blies ze ons volledig achter in onze stoel, wat een stem!!!
En dat Jamai goed was dat wisten we natuurlijk al lang. Hem had ik al eens eerder ontmoet. In de tijd dat hij nog Ron’s Jane was. Ook heb ik met hem auditie gedaan voor de rol van Hope in Urine-town, vreselijk met hem gelachen toen. Ik weet nog dat ik toen voor de grap zei tegen mijn moeder:
“ Noortje doet ook auditie voor Hope, maar zij wordt natuurlijk Mary. Het zou toch wel heel erg toevallig zijn als ze alle twee die rollen krijgt.”
Nou we weten allemaal hoe het gelopen is…. Hahahahh

Wat ook erg leuk was, weer eens te Roy samen te zingen. Hij heeft natuurlijk ook nog regelmatig met mij in de lianen gehangen. En nu het duet uit Aida met hem zingen was echt super.
Verder vond ik het zo cool om met die Big band op t treden, dat geeft zo’n lekker gevoel. Die enorme band achter je geeft heel veel energie. En ik heb maar weinig musical nummers gezongen. Wat ik heel leuk vond om te doen. Voor dat ik in Tarzan zat zong veel vaker jazz. En toen ik voor dit concert repeteerde merkte ik hoe leuk dat ook al weer was!

Wat mij betreft mogen er nog heel veel van dit soort optredens volgen, ik kan er wel aan wennen hoor!
Komen jullie dan weer kijken?

Tot snel,

Liefs
Bennie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>