web analytics

Volwassen Jeans al 21 jaar feest!

Jeans_GrownUp_Affiche

Op maandagavond 10 oktober 2011 was Puur Theater getuige van het volwassen worden van Jeans in de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk.

Alweer 21 jaar laat de Jeans Company ons zien hoeveel getalenteerde jonge mensen Nederland rijk is. En steeds weer breken deze mensen na de Jeans periode door bij het grote publiek!

Dit zal ook zeker gebeuren voor deze talenten, alhoewel veel mensen Mischa Kiek al kennen van de zoektocht naar Zorro op tv. Hij was daarin de “ruwe diamant” en in Jeans wordt deze diamant geslepen!
Mischa laat horen dat hij vocaal echt wel z’n mannetje staat en niet alleen op zijn “mooie koppie” zover is gekomen bij de Zorro-zoektocht!
Van Eileen Schilder mogen we al paar jaar genieten in de Jeans cast en elke keer vragen wij ons weer af of er ook maar iets is, wat deze dame niet kan zingen. Het antwoord blijft echter: nee! Ze zingt prachtig en met het grootste gemak in echt alle genres. Haar “Mother Earth” van Within Temptation is adembenemend, maar ook de lichtere nummers klinken prachtig!
Ook Bennie Holzken kennen wij nu al paar jaar van Jeans. Al in Jeans 18 kwam hij bij de “Jeans-familie” en is Jeans een tweede huis voor hem geworden. Bennie is vocaal werkelijk geweldig, kabouter Plop of Pavarotti, Bennie kan het allemaal!
Tibisay Mercera is niet alleen een geweldige zangers maar ook de Dancecaptain van deze Jeans toer. Tibisay heeft echt een stem waarvan Diana Ross zelf, zeker onder de indruk van zal zijn en bezorgt menig kippenvel aan het publiek.
Roos van Breukelen is ook een bekende in “Jeans-familie” en ook dat is niet voor niets. Roos zingt ook prachtig en haar “It’s so quiet” van Björk is niet alleen een streling voor het oor, maar ook van het oog!
Diederick Ensink dacht na zijn opleiding gelijk: “Let’s Celebrate” bij Jeans 20 en hij is nog steeds aan het vieren bij de 21e versie! En wat een feest om Diederick te horen en te zien!
Sarah van der Meer en Jorginho Paunussa zijn nog twee nieuwe sterren in de Jeans-familie waar wij nog veel van zullen gaan horen in de toekomst.

Kortom ook Jeans 21 is weer een feestje, wat iedereen gewoon zou moeten zien en horen! Jeans toert nog tot 17 februari 2012 door het land, dus laat deze kans niet liggen en ga het zelf bekijken!

Kijk hier voor de speellijst: www.jeanscompany.nl

One Response to Volwassen Jeans al 21 jaar feest!

  1. Kelly zegt:

    Jeans blijft geweldig! Elk jaar weer een feest!
    Een echte aanrader!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>