web analytics

Win voor het hele gezin tickets voor Sprookjesboom de musical

Sprookjesboom

De Sprookjesbosbewoners uit Sprookjesboom de Musical nodigen een aantal gezinnen uit, om hun mooist versierde kerstbal te komen ophangen in de kerstboom bij het Efteling Theater. Klein Duimpje, Roodkapje en Assepoester zijn uiteraard ook aanwezig om de gezinnen te helpen met het versieren van de kerstboom. Vervolgens mogen de gezinnen een bezoek brengen aan Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur!

Deelnemen aan de actie
Stuur voor 18 november een mail naar prijsvraag@puurtheater.nl waarom jij aanwezig wil zijn bij deze bijzondere gelegenheid en waarom jouw kerstbal een plekje verdient in de kerstboom. Wie weet wordt jouw gezin (maximaal 4 personen) uitgenodigd om op 25 november te komen helpen.

Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur!
Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?

Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur is t/m 24 februari exclusief te zien in het Efteling Theater. www.eftelingtheater.com

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>