web analytics

YabYum | een avond genieten (in het Nieuwe Luxor Theater)

yab Yum Logo

Door de ogen van een prijswinnaar

Yab yum, een circus, musical, toneelstuk, cabaret, eigenlijk alles in 1.

Een spannend verhaal wat zich afspeelt in het circus van de nacht. Gebracht door namen als Richard Groenendijk, Nelly frijda, Bas Muys e.a. Welke zonder allemaal een echte zangachtergrond te hebben, het verhaal zeer overtuigend weten te brengen.
Ook het ensemble, met o.a. Martin van Betem uit Beat the Best, brengt verrassende elementen met zich mee. Door middel van luchtacrobatiek en prachtige dansen, waarvan wij zeer onder de indruk waren, evenals de zang van het ensemble.
Het is een verrassend verhaal, wat op een goede en leuke manier in elkaar zit. Kortom, een avond genieten, Net zoals wij hebben gedaan in het nieuwe luxor theater in Rotterdam.

One Response to YabYum | een avond genieten (in het Nieuwe Luxor Theater)

  1. Tiny zegt:

    Wij hebben de voorstelling in Venlo gezien en ontzettend genoten van de al het moois op het podium en in de lucht, geweldige acts, decoraankleding, dansen zang en de humorrijke presentatie van Richard Groenendijk!
    Een mooie show, theater, circus, musical, alles komt voorbij. De voorstelling staat garant voor een mooie avond!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>