web analytics

Ron Linl | Het drukke leven van Ron Link

ronlink

We hebben de laatste tijd niet zo heel veel van hem gehoord, maar dat betekent niet dat hij niets doet. Ron Link heeft het druk zat. Vanaf 2013 gaat hij de prins in Assepoester spelen en vanaf Pinksteren is hij te zien als diezelfde prins in het AFAS Sprookjesconcert. 2013 duurt natuurlijk nog even, dus waar is Ron nu verder nog mee bezig?

Na Tarzan leek het alsof Ron een beetje uit de schijnwerpers verdween, maar niets is minder waar. Ron heeft een tour gedaan met cabaretgroep Purper en dit was vooral een ode aan Annie M.G. Schmidt. Met ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ toerden ze door verschillende theaters.

Alsof dat niet genoeg is is Ron ook nog bezig met een semi akoestische cover band genaamd ‘Uit je stekker’. “We spelen Engelse pop nummers op feesten en partijen. Daar kun je ons voor boeken.”

Toch wil Ron zich nu vooral richten op het AFAS Sprookjesconcert. “2013 is nog ver weg, maar met Pinksteren ben ik ook al even te zien, dus daar moet ik mij nu vooral op richten.” AFAS had Ron gevraagd en Ron was eigenlijk gelijk enthousiast. “Ik vond AFAS een leuk en jong bedrijf en ze zochten nog een leuke knappe jongen. Tjah, wie blijft er dan nog over?”, grapt Ron.

Samen met Sita speelt Ron in de voorstelling Assepoester. “Sita is mijn Assepoester en daar ben ik echt blij mee.” Sita zit ook al drie jaar bij AFAS en zo kan ze Ron een beetje aan zijn hand meenemen. “Ik word niet in het diepe gegooid, ik ken mijn medespelers al een beetje via meetings. Ik kan niet wachten om hieraan te beginnen.”

Voor wie Ron wil zien in Assepoester moet nog even geduld hebben. Deze musical is pas vanaf september 2013 te zien. Je kunt hem al wel als prins bewonderen tijdens de AFAS Sprookjesconcerten op 26,27 en 28 mei in de Evenementenhal te Gorinchem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>