web analytics

Jamai zet eindexamenkandidaat in het zonnetje

Jamai feliciteerd havo kandidaat

Gisteravond feliciteerde Jamai, die de rol van Chris speelt in de musical Miss Saigon, Tessa Zwartjes met het behalen van haar havo diploma.

Vorige week donderdag zijn de eindexamenkandidaten uit hun lijden verlost. De uitslag van het examen werd bekend gemaakt. Na de uitslag hadden geslaagden de mogelijkheid om een scan van hun cijferlijst te plaatsen op de Facebookpagina van Miss Saigon. Hiermee maakten ze kans op kaarten voor de musical. Tessa was de gelukkige met bijna een 8 voor haar havo eindexamen Geschiedenis met als hoofdthema de Vietnamoorlog. Gisteravond werd zij overrompeld door een enthousiaste Jamai en haar persoonlijk kwam feliciteren met deze goede prestatie.

“De verrassing kwam totaal onverwachts, maar daarom was het juist extra leuk! Dit is echt een beloning geweest voor het harde studeren. Voor mijn examen heb ik de Miss Saigon Experience bezocht en dit was een super leuke manier om te leren. Ik ben heel erg trots op mijn cijfer en vond het geweldig om Jamai te ontmoeten!” aldus Tessa Zwartjes.

De Vietnamoorlog stond dit jaar centraal in het eindexamen Geschiedenis voor havo en vwo leerlingen. In de maanden voorafgaand aan het centraal examen, hebben zo’n 600 leerlingen de Miss Saigon Experience bijgewoond. Tijdens dit educatieve voorprogramma, kregen de leerlingen een korte lezing over de oorlog, vond er een meet en greet plaats met de hoofdrolspelers en werden er exclusieve beelden van de persreis naar Vietnam getoond.

Deze musicalklassieker is nog tot en met 8 juli exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De hoofdrollen worden gespeeld door Stanley Burleson (De Regelaar), Jamai Loman (Chris), Na-Young Jeon (Kim), Maike Boerdam (Ellen), Edwin Jonker (John) en Kok-Hwa Lie (Thuy).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>