web analytics

Karel Deruwe | Karel “Arno” Deruwe

karel deruwe

Karel is met veel enthousiasme in de goed geoliede machine ´We Will Rock You´ gestapt en heeft het erg naar zin. Het is een goed en gezellig team waarin de onderlinge contacten erg soepel lopen.

Van Freddie Mercury was Karel erg onder de indruk, zeker toen hij in een rood fluwelen cape opkwam met een kroon op zn hoofd maakte erg veel indruk! Freddie was ontwapend en baanbrekend zeker voor zijn tijd.

Ondanks dat DJ niet echt zijn droomrol is, is WWRY voor hem wel erg bijzonder! Bij We Will Rock You mag je gaan staan en meezingen en dat is heel bijzonder voor een musical. Daarom is Karel ook zo gek op de hele show.

In Antwerpen is er geen DJ meer, DJ heet in België Arno. De rol is genoemd naar Arno Hintjens, van de Belgische Rockgroep uit de jaren 80: T.C. Matic.

Niet alleen de naam is anders, ook zijn invulling van de rol is anders. Karel heeft alle varianten bekeken, live en op YouTube en probeert er toch nog net iets anders van te maken. Dit ondanks dat er niet zoveel mogelijkheden zijn, omdat de regels voor het spelen van de rol best streng zijn.

Ondanks dat Arno gedurende 2 uur geen actieve rol heeft in de show, heeft hij geen plannen om iets bijzonders te doen in die tussentijd en zal hij geconcentreerd bij de show blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>